Поділитись:

У Луцьку виділили 102 мільйони на допомогу військовим (відео)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 26 липня 2023, 11:28
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку спрямували 102 мільйони гривень на допомогу військовим, ці кошти з'явилися внаслідок перевиконання бюджету.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міськради.

У середу, 26 липня, ці кошти виділили на програму підтримки ЗСУ для закупівлі дронів, тепловізорів, старлінків та всього іншого, що необхідно нашим військовим.

Депутат від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер запропонував спочатку розглянути звернення командира 53 батальйону, а також висловив побажання виділяти кошти на покупку саме українських дронів.

«Командир нашого 53 батальйону звернувся до нас і до інших колег. Прошу розглянути його звернення і, можливо, є сенс розглядати закупівлю українських дронів, щоб кошти лишались у нашій країни», – каже депутат.

Тарас ШкітерТарас Шкітер

Таким чином загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми підтримки збільшився з 50 мільйонів до 102 мільйонів гривень. Це дозволить підвищити рівень бойової та мобілізаційної готовності.

Нагадаємо: ще у травні голова фракції «Громадянський рух «Свідомі» у міській раді Тарас Шкітер пропонував облаштувати централізований склад із запасом найнеобхідніших для військових речей для оперативного реагування на запити військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів