Поділитись:

Президент Байден знову спіткнувся, піднімаючись сходами на борт літака (відео)

П'ятниця, 14 липня 2023, 10:47
Президент Байден знову спіткнувся, піднімаючись сходами на борт літака (відео)

Президент США Джо Байден знову спіткнувся, піднімаючись сходами на борт літака Air Force One, попри те, що для підйому він скористався менш складними короткими сходами,

Це сталося у четвер, 13 липня, повідомляє УНН з посиланням на New York Post.

80-річний президент США оступився, пройшовши приблизно половину шляху по 14-ступеневих сходах президентського літака, але швидко оговтався і продовжив рух вперед. Після чого Байден обернувся і помахав рукою глядачам у міжнародному аеропорту Гельсінкі – Вантаан. Інцидент стався, коли літак президента США готувався до вильоту на Об'єднану базу Ендрюс після візиту президента до Європи, в тому числі на саміт НАТО.

Неприємність, яка трапилась в четвер, стала четвертим випадком, коли президент падає, намагаючись піднятися на борт літака Air Force One. Лікар Білого дому Кевін О'Коннор у п'ятисторінковому звіті, опублікованому після щорічного медогляду президента на початку цього року, зазначив, що Байден має таку ходу через «значний артрит хребта, легкий артрит стопи після перелому і легку сенсорну периферичну невропатію стоп».

Як зазначає видання, Байден, найстаріший президент в історії США, залишає Європу після тижня, сповненого ляпів, коли він назвав прем'єр-міністра Ісландії Катрін Якобсдоттір «дочкою Ірландії», назвав президента України Володимира Зеленського «Владіміром» і пропустив вечерю на відкритті саміту, де часто відбуваються важливі дипломатичні зустрічі.

Минулого місяця президент також не втримався на ногах в Академії ВПС в Колорадо, перечепившись через мішок з піском під час церемонії вручення дипломів.

Нагадаємо: Джо Байден заявив у Гельсінкі, що Україна вступить в НАТО, а Путін вже програв війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів