Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 12 липня

Середа, 12 липня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 12 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 12 липня.

Про те, що гряда помирає, або Чому топове місце для тусовок на Світязі стоїть пусткою 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 12 липня 

Гряда помирає. Повільно набирає у свої легені і видихає останні ковтки повітря. На початку липня, у розпал сезону, в будні тут майже порожньо і дуже тихо. А ще – спокійно і добре водночас. Колись шумна локація для молодіжних тусовок місцями нагадує Прип'ять. Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» побачили, що купа баз відпочинку стоять зачиненими, оброслими травою, а дерев'яні хатинки без належного догляду розкисають і гниють. Невідомо, чи ступить туди ще нога відпочивальника, чи бігатимуть між сосен дітки, чи заїде яка автівка з туристами.

Про те, як  у Луцьку реагують на заборону продажу електронних сигарет 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 12 липня 

Вже з 11 липня на території усієї держави ввели заборону реклами та стимулювання продажу тютюнових виробів. Порушення вимог закону каратимуться штрафом в 30 тисяч гривень за кожен факт реклами, а за продаж е-сигарет розмір штрафу через рік становитиме 20 тисяч гривень.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» вирішили дізнатися, як на такі зміни реагують лучани.

Лучанин Дмитро, який користується електроцигарками вважає, що такі зміни нічого не дадуть, а люди всеодно будуть курити. На його думку, це має бути свідомий вибір кожного – курити чи ні, а держава в це втручатися не має.

Про те, що у Луцьку дві сім'ї отруїлися у «Пузатій хаті»

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 12 липня 

Дві сім’ї лучан отримали симптоми отруєння після того, як пообідали у ресторані «Пузата хата», що на верхньому поверсі ЦУМа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів