Поділитись:

Луцький ЦНАП святкує десятиріччя: що зробили і які плани

П'ятниця, 30 червня 2023, 16:30
Луцький ЦНАП святкує десятиріччя: що зробили і які плани

Луцький ЦНАП ось уже 10 років працює для лучан, жителів приєднаних до Луцької міської територіальної громади сіл, гостей міста та загалом для кожного, хто звертається за адміністративною послугою.

Реєстрація місця проживання, оформлення паспорта, отримання дозвільних документів, реєстрації нерухомості та землі, отримання свідоцтва про народження, оформлення соціальних допомог, реєстрація шлюбу, обмін водійського посвідчення, довідкові документи – усім цим та багатьом іншим питанням можна дати раду просто завітавши до ЦНАПу, – повідомили на сторінці центру. 

Загалом установа пропонує отримати 569 адміністративних послуг. А починали з 267. За десятиліття 2,5 млн. відвідувачів скористалися майже 1,2 млн. послуг. Щодня вхідні двері ЦНАП відчиняють півтори тисячі громадян.

«Усім намагаємося бути надійними, сучасними, швидкими, зручними, досконалими, привітними помічниками, які прозоро, без зволікань надають якісні послуги. Для цього постійно працюємо над вдосконаленням: вчимося, переймаємо досвід колег, шукаємо нові ідеї, креативно мислимо, прислухаємося до думок відвідувачів. Працювати ще є багато над чим. Життя без зупину підкидає нові виклики, що змушують миттєво приймати рішення, шукати нові шляхи для виходу із несподіваних ситуацій», – йдеться у повідомленні. 

У період навіть найбільш складної епідеміологічної ситуації ЦНАП не зачиняв двері, а з початком вторгнення росії усі працівники долучилися до діяльності Луцького центрального пункту допомоги для оперативного реагування на потреби військових і постраждалих від бойових дій та Пункту надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також кинули усі сили на консультування громадян в ситуації воєнного стану (багатоканальні телефонні лінії, сторінки в соціальних мережах, електронні засоби зв’язку).

«Для ЦНАПу центром є людина, її потреби, тому усе підпорядковано для спрощення доступу до послуг, у тому числі в онлайн режимі, об’єднання їх за принципом “життєва ситуація”, налагодження ефективної співпраці із безпосередніми надавачами послуг, залучення найбільш потрібних для людей структур до ведення прийому у приміщенні центру, створення зручної зони очікування, оплати, зарядки гаджетів та ін.», – зауважило керівництво ЦНАПу. 

У густонаселеному мікрорайоні (пр. Соборності, 18) та найбільш зручному для жителів приєднаних громад (вул. Ковельська, 53) відкрили дві філії ЦНАПу. Адміністратори ЦНАП раз у тиждень надають послуги у п’яти старостинських округах.

У планах – долучення до проєкту еВетеран, запровадження перереєстрації бувших у використанні автомобілів, встановлення обладнання для надання паспортних послуг у філії ЦНАП на просп. Соборності, 18, облаштування основного приміщення ЦНАП сонячними панелями та багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів