Поділитись:

У Луцькому ЦНАПі нарікають на велику кількість роботи

Автор: Максим Косюр |
Середа, 26 квітня 2023, 11:20
У Луцькому ЦНАПі нарікають на велику кількість роботи

У Луцькому центрі надання адміністративних послуг наймуть на роботу п'ять додаткових працівників, адже через велику кількість відвідувачів там не можуть забезпечити високу якість надання послуг.

Відповідне рішення прийняли під час сесії міської ради у середу, 26 квітня.

У 2022 році до ЦНАПу звернулося  225 тисяч громадян, а за три місяці 2023 року вже зареєстровано 78 тисяч звернень. Щодня центр відвідує від 800 до 1 400 громадян. В проєкті рішення зазначають, що така кількість відвідувачів спричиняє збільшенню часу очікування у черзі, викликає нарікання людей та впливає на рівень задоволеності якістю обслуговування. 

«Працівники департаменту забезпечують прийом відвідувачів протягом 40 робочих годин в тиждень без обідньої перерви. На сьогодні прийом здійснюють 46 працівників з них 2 на філіях та 5 на віддалених робочих місцях почергово. Окрім цього, здійснюється надання адміністративних послуг мобільним адміністратором для пільгових категорій громадян за місцем їх проживання», – йдеться у рішенні.

Ухвалення цього рішення прогнозовано зменшить рівень соціальної напруженості серед мешканців громади, підвищить якість та оперативність надання адміністративних послуг, збільшить надходження до місцевого бюджету шляхом сплати адміністративного збору за надання послуг з оформлення біометричних документів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів