Поділитись:

На Зацепи у Луцьку будуватимуть новий спортмайданчик (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 28 червня 2023, 10:20
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

Міська рада надала Луцькому міському центру фізичного здоров'я «Спорт для всіх» дозвіл на розробку проєкту землеустрою земельної ділянки на вулиці Зацепи.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії Луцькради у середу, 28 червня.

Комунальний заклад звернувся у міську раду із заявою, у якій просив надати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на вулиці Зацепи у місті Луцьку.

План земельної ділянки на вулиці ЗацепиПлан земельної ділянки на вулиці Зацепи

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» директорка закладу Наталія Назарук розповіла, що там планують облаштувати спортивний майданчик, але для цього має ще пройти громадське обговорення.

«Плануємо будувати там спортивний майданчик. Ми працюємо таким чином: збираємо мешканців на збори й приймаємо рішення, який саме майданчик там буде. Відповідно до прийнятого рішення, розроблюватимемо тоді проєкт і будемо починати будівництво», – повідомила очільниця.

Депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик вважає, що у цьому районі бракує місць де жителі можуть з користю провести час.

«В районі не вистачає спортивних майданчиків, немає парків, мало зелених насаджень. Такі проєкти дуже важливі, тому ми будемо робити усе необхідне, щоб подібних ініціатив з'являлось більше», – каже депутат.

Андрій ЛучикАндрій Лучик
 

Тепер комунальний заклад «Спорт для всіх» має подати відповідний проєкт землеустрою на затвердження у міську раду.

Нагадаємо: Ківерцівська міська рада оголосила два тендери на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок на загальну суму в майже 150 мільйонів гривень. На території усе зноситимуть та будуватимуть новеньке футбольне поле. Вже у середу, 21 червня, оголосили двох переможців, які візьмуться за роботу на стадіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів