Поділитись:

Чудово бачила: луцькі зоозахисники вимагають покарати водійку за смерть собаки

Субота, 17 червня 2023, 11:23
Чудово бачила: луцькі зоозахисники вимагають покарати водійку за смерть собаки

Волинські зоозахисники вимагають покарати водійку, яка переїхала собаку, за жорстоке поводження з тваринами.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці ГО «Волинське Об'єднання ЗооЗахисту».

Луцькі зоозахисники закликають правоохоронців покарати водійку, через яку загинула тварина, за навмисний наїзд. Вони переконані, що кермувальниця чудово могла бачити собаку перед авто і навмисне наїхала на нього.

«Вимагаємо від поліції Волинської області протягом 24 годин, як це передбачено ч. 1 та ч. 2 ст. 214 КПК, внести відомості до ЄРДР і негайно розпочати слідство за ст. 299 ККУ «Жорстоке поводження з тваринами», а саме – навмисний наїзд на тварину, та притягнути водійку до відповідальності. Не побачила, не відчула та не почула скавучання тварини не проходить. На відео видно, що водійка чудово могла бачити, що робиться в неї перед авто!» – наголошують захисники тварин.

Нагадаємо: у Луцьку жінка на кросовері Nissan переїхала собаку, який лежав на дорозі поруч з місцями для паркування біля ЖК «Яровиця». Тварина після отриманих травм загинула. Згодом патрульні виявили авто та його кермувальницю. Водійка розповіла, що не помітила, як наїхала на тварину, тому не зупинилася. На громадянку інспектори склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ), а також ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів