Поділитись:

У відомого волинського лікаря вночі жорстоко вбили собаку (фото 18+)

П'ятниця, 02 червня 2023, 12:10
У відомого волинського лікаря вночі жорстоко вбили собаку (фото 18+)

У відомого волинського лікаря-пульмонолога вночі за загадкових обставин жорстоко вбили собаку.

Про це сам Олег Яковенко повідомив у п'ятницю, 2 червня, на своїй фейсбук-сторінці.

«Вчора жорстоко та при загадкових обставинах вбили нашого собаку, нашого мохнатого члена родини. Спочатку я не зрозумів, що відбулось, але потім, до кінця дня, розклав все по полицях», – написав лікар.

За словами Яковенка, собака з вечора перебував на закритій території, яку він постійно охороняв, уночі сильно лаяв, а зранку його знайшли мертвим на вулиці.

«Однозначно було проникнення на приватну територію та захоплення тварини, яка потім опинилась мертвою на вулиці перед будинком», – пише він.

Лікар зазначив, що виявив садно від удушення по всій окружності шиї собаки, ймовірно, від  петлі для відлову тварин, та одну колоту рану в ділянці шиї – ймовірно, від заточки.

У відомого волинського лікаря вночі жорстоко вбили собаку (фото 18+) 

Яковенко вважає, що причин жорстокого вбивства тварини може бути три: або отримати насолоду від знущання з маленької тваринки (так звані «дог хантери»), або його хотіли залякати, або за щось помститися. 

«Невже ті, хто називає себе людьми, не розуміють, що якщо ти робиш зло, то зло до тебе повертається по закону бумеранга, і рано чи пізно покарання настає. Висновки з цього життєвого уроку я зробив. Дуже шкодую, що не зміг захистити свою Бобу, дуже сумно, що вона не з нами», – додав лікар.

Він зазначив, що поліція вже займається цією справою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
12 квітня 2024
09 квітня 2024
06 квітня 2024
03 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47