Поділитись:

Зворушливо до сліз: учасник Kalush Orchestra з Волині зробив пропозицію коханій на сцені (відео)

Субота, 03 червня 2023, 22:10
Зворушливо до сліз: учасник Kalush Orchestra з Волині зробив пропозицію коханій на сцені (відео)

Сопілкар з гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик покликав заміж свою дівчину Євгенію Мазуренко. Учасник колективу, який виграв «Євробачення-2022», зробив пропозицію прямо на сцені.

2 червня український гурт дав благодійний концерт у польському місті Лодзь. Під час виступу 22-річний Дужик запросив дівчину на сцену та романтично попросив її руки. Тримаючи букет квітів музикант став на коліно і сказав: «Ти найпрекрасніша і найвеселіша дівчина у світі, з якою я хочу бути все життя. Вийдеш за мене?».

На сторінці в Instagram Дужик опублікував відео з коханою і показав, як освідчувався їй. «Безмежно люблю. Це момент, який ми запам’ятаємо на все життя», — підписав ролик Віталій. Учасник Kalush Orchestra володіє грою на дримбі, варгані, окарині, фортепіано, дудках, ріжках, а також поєднує гру на сопілці та бітбокс.

Нагадаємо: у ніч на 15 травня минулого року гурт Kalush Orchestra, який представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022 в італійському Турині, одразу після свого виступу у великому фіналі закликав врятувати захисників заводу «Азовсталь» та Маріуполя. Український гурт Kalush Orchestra з піснею «Stefania» виграв цей конкурс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
21:12
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024