Поділитись:

У Луцьку хотіли «відрізати» Вишків від Ківерцівської (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 01 червня 2023, 13:29
Фото ілюстративне

У Луцьку хотіли віддати під забудову ділянку, через яку мешканці Вишкова могли виїхати на вулицю Ківерцівську, проте таке рішення не підтримали.

Про це йшлося під час сесії міськради у середу, 31 травня.

Депутатка від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій зауважила, що в разі позитивного рішення по цій земельній ділянці зникне можливість з’єднати провулок Дорожній з вулицею Авіаторів, а це перекриє жителям виїзд на вулицю Ківерцівську.

«Знаю, що мешканці Вишкова та прилеглих вулиць зверталися у міську раду, щоб цього не допустити. То ж хочу поцікавитися чи не варто було б провести перемовини з громадянином Токарчуком, аби все-таки була можливість у майбутньому з’єднати ці дві вулиці. Я вважаю, що таким чином ми суттєво покращили транспортну ситуацію у цьому мікрорайоні. Раніше там була дорога, проте з якихось причин вона забудована іншими підприємствами», – каже депутатка.

Алла Надточій і Тарас ШкітерАлла Надточій і Тарас Шкітер
 

Ситуаційна схемаСитуаційна схема
 

Депутати заслухали усі переваги та недоліки цього рішення і таки за нього не проголосували, лише один депутат підтримав цей проєкт.

Нагадаємо: ремонт на центральному проспекті Луцька триватиме до середини червня. Зараз там тривають роботи з підйому зливових решіток, а згодом працівники почнуть укладати там другий шар асфальту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів