Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 28 травня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, що у Луцьку випускники військового ліцею танцювали вальс

 

У Луцьку ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою станцювали свій випускний вальс.

27 травня, у стінах ліцею відбувся випускний. До великої родини випускників приєднались 399 юнаків та дівчат. Більшість із них планують продовжити освіту у вищих військових навчальних закладах.

Про те, що  на вихідних у Луцьку проходив фестиваль їжі

 

Понад 40 учасників (наших, волинських, а також з інших міст України) з'їхалися, щоби попри все почастувати смаколиками містян.

Організатори розповіли, що 50% коштів з кожного квитка передадуть для волонтерського штабу «Ангар».

Про те, що футболіст-зрадник з Луцька Тимощук попався на підробці документів у Румунії

 

Колишній гравець ФК «Волинь» та збірної України уродженець Луцька Анатолій Тимощук зрадив Батьківщину, став агентом ФСБ і зібрався легалізуватися в Європі завдяки вигаданій бабусі.

Кореспонденти знайшли документальне підтвердження спроби колишнього капітана збірної України з футболу Анатолія Тимощука, який уже давно переїхав до росії, отримати румунський паспорт. Найганебніше в цій історії те, що Тимощук подав фальшиві документи.

Про реабілітацію військових в Луцьку

 

З кожним днем питання реабілітації військових стає дедалі гострішим. Волиняни беруть участь у запеклих боях на передовій і, на жаль, кількість поранених бійців зростає. Кожен з них потребує якісної різнопрофільної реабілітації – як фізичної, так і психологічної.

Перспективи розвитку реабілітації військових у Луцькій громаді обговорили на профільній комісії Луцької міської ради.

Про те, що під час обміну з полону звільнено трьох волинян

 

У четвер, 25 травня під час обміну з полону звільнено трьох волинян. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: