Поділитись:

Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)

Середа, 24 травня 2023, 09:28
Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)

Творчі роботи учнів художньої школи в Луцьку продали на аукціоні в Америці, за виручені гроші діти купили авто для ЗСУ.

Про це розповіли у Луцькій художній школі.

Волонтери «The International Bridge Collective» (штат Джорджія, Атланта США) провели благодійний аукціон, на якому були виставлені творчі роботи учнів художньої школи.

«Кошти в сумі 4485 $, отримані від реалізації картин були передані школі. Ми щиро вдячні Лорен Філбек (Lauren Filbeck) очільниці волонтерської організації за допомогу. Як розпорядитися коштами - вирішили діти, роботи яких були на аукціоні. Рішення було одностайне: ДОПОМОГА ЗСУ! На потреби ЗСУ  придбано автомобіль для 14 ОМБР імені князя Романа Великого, в якій несуть службу батьки учнів школи. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!» – йдеться у повідомленні.

Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото)Діти з Луцька продали малюнки у США і купили авто для 14 бригади (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів