Поділитись:

Понад 25 тисяч на авто для військових: як ярмаркували у Крупі (фото)

Вівторок, 23 травня 2023, 14:21

Благородна мета – збір коштів на авто для 68-ї Єгерської бригади надихнула та об'єднала сім'ї волонтерів Концемал та Філозоф на організацію ярмарку у Крупі.

Керівництво підтримало таку ініціативу, інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Ярмарку відвідав Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, який зазначив, що такі заходи важливі: вони доводять, що ми всі разом, з нашими людьми, підтримуємо армію і наближаємо Перемогу, яка здобувається дуже великою ціною.

   

Під час благодійного концерту на подвір'ї Крупенської гімназії, всіх присутніх щемливими піснями «Виряджала мати сина», «Мати й досі сина жде» зачепили за душу колоритні україночки з місцевого гурту «Кумасі».

Співали в цей день і справжні козаки гурту «Браво».

   

Щирі посмішки та захоплення викликали танцювальні та вокальні номери найменших вихованців дошкільного закладу «Крупинка».

Старалися, хвилювалися та завзято готувалися для того, щоб представити свої таланти на імпровізованій сцені благодійного концерту, учні місцевої гімназії та вихованці Крупівського навчально-реабілітаційного центру.

    

Найменші дітлахи із задоволенням робили собі патріотичні біотату та аквагрим від організаторів, мали можливість обійнятися та сфотографуватися з величезним білим ведмедем та побавитись з аніматорами.

Куліш, бограч, квашені огірочки і сало – всіх гостей та артистів частували українськими стравами від сім'ї Концемал.

На завершення, Жанна Концемал подякувала за донати односельцям та наголосила:

«Завдяки вам, одна автівка – для військових медиків – вже невдовзі поїде, завантажена медикаментами і всім необхідним на Схід, а друга – для наших бійців, на яку ми сьогодні збираємо, – надзвичайно важлива, щоб покращити мобільність, швидкість наших захисників та уберегти їхні життя».

         

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів