Українські сирники підкорили офіси Google (фото)

Середа, 17 травня 2023, 23:41

В офісах Google відбувся Ukrainian Food Week. Працівники гуглу обідали українськими стравами у своїх кафе.

Про це у фейсбуці написав відомий кухар Євген Клопотенко.

«Як вам таке, ну топ же ж? 24-28 квітня в офісах Google відбувся Ukrainian Food Week (тут окрема подяка Nova Ukraine за цю ідею). Працівники гуглу обідали українськими стравами у своїх кафе. Їли наші сирники, вінегрет, деруни, львівський сирник, котлету по-київськи, салат з яблуком і морквою, а ше форшмак, верещаку, ну і ясно шо борщ з пампушками. 

Я канєшно там всунув своїх 5 центів і допоміг скласти меню. Ще попрацював із Google Chefs, поділився техніками приготування українських страв і всякими автентичними фішками. Ну і ясно шо поцікавився, як на Американщині відреагували на наші страви», – йдеться у дописі.

Євген також поділився прикольними фактами:
1. Українські страви їли 5 тисяч людей в 17 офісах Google, в регіоні Bay Area (Сан-Франциско, Сан-Бруно, Сан-Хосе, Маунтін-В’ю, Пало-Альто).
2. Під час Ukrainian Food Week у SVL Share cafe бронювання порцій страв зросло в три рази. Боялися, що їм не вистачить, всі хотіли щось спробувати.
3. Сирники стали настільки топовим топом, що команда Google організувала 3 кулінарні майстер-класи для співробітників. Вчилися готувати сирники, щоб можна було зробити їх вдома.

«Уявіть, як десь у США, звичайний собі працівник Google Джон — приходить зараз з роботи у свій будинок в Сан-Франківську і готує українські сирники. А все чому? Бо ми прийшли до нього і показали, наскільки це смачно. Тепер він любить сирники, а значить любить Україну. І це прекрасно. Цьом», – пише Клопотенко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: