Поділитись:

Співзасновник PayPal хоче заморозити своє тіло після смерті

Вівторок, 09 травня 2023, 05:11
Співзасновник PayPal хоче заморозити своє тіло після смерті

Співзасновник платіжної системи PayPal, американський мільярдер Пітер Тіль заявив, що підписався на посмертну кріогенну консервацію.

Про це повідомляє Business Insider, – передає Українська правда.

Пітер Тіль взяв участь у подкасті журналістки Барі Вайс «Чесно з Барі Вайс», де розповів, що хоче, аби його тіло заморозили й зберегли в кріогенній камері після смерті, аби «могли оживити в майбутньому».

«Думаю про це більше як про ідеологічну заяву. Я не обов’язково очікую, що це спрацює. Думаю, що це те, що ми повинні спробувати зробити», – пояснив мільярдер.

На питання журналістки про те, чи може людство перемогти смерть і, чи повинні люди до цього прагнути, Пітер Тіль відповів, що «ми навіть не намагалися». 

«Ми навіть не намагалися. Ми повинні або перемогти смерть, або принаймні з’ясувати, чому це неможливо», – відповів мільярдер журналістці на питання про те, чи може людство перемогти смерть і, чи повинні люди до цього прагнути.

Що відомо про Пітера Тіля?

Статки мільярдера складають $8,13 млрд. Він і раніше висловлював інтерес до кріогенної консервації. Його фонд зробив інвестицію у компанію, що займається заморожуванням домашніх тварин після смерті, аби їх можна було повернути до життя. 

При цьому, на думку Пітера Тіля, він робить недостатньо для біотехнологій і радикального продовження життя. 

Мільярдер є також співзасновником венчурної компанії Founders Fund, яка займається криптовалютами.

На початку минулого року Forbes оцінював статки Пітеря Тіля у $2,6 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів