Поділитись:

Спартак Суббота продовжить «Подкаст-терапію» без Яновича

Понеділок, 01 травня 2023, 19:30
Спартак Суббота продовжить «Подкаст-терапію» без Яновича

«Психотерапевт» Спартак Суббота заявив, що буде продовжувати вести YouTube-проєкт «Подкаст-терапія» попри звинувачення у шахрайстві.

Про це пише Українська правда.Життя.

«Новим випускам ПТ бути. І цього разу хочу дещо змінити формат. Під цим дописом ви можете задати мені питання, а команда вибере ті, на які я відповім у новому випуску. Нагадую, що подкаст – це не інтерв'ю, тож перевагу надамо запитанням, які стосуються саме психології», – написав Суббота.

Раніше його співведучий Євген Янович повідомив про закриття «подкасту» після гучного розслідування Іллі Полудьонного про Спартака.

У серії відео Полудьонний стверджував, що Суббота брехав про роботу в СБУ, науковий ступінь та медичну освіту, а також неетично поводився з клієнтами. 

Випуски «Подкаст-терапії» виходили на каналі Спартака. Євген Янович надалі не братиме участі у його зйомках.

«Хоче, хай робить що завгодно – я до цього не маю ніякого відношення. І не бажаю думати про цю історію», – прокоментував заяву колишнього співведучого Євген Янович.

Артист додав, що не планує судитися з Субботою за спільний проєкт «Подкаст-терапія».

«Мені не хочеться мати нічого спільного з цією людиною. Навіть судів», – сказав він.

Водночас Євген анонсував власний проєкт, який виходитиме на його YouTube-каналі:

«Ми відзняли перший випуск. Вчора в гостях були Ігор Лаченков і Ярослава Гресь.Випуск вийде 4 травня на мій день народження о 20:23. Це фактично формат всім відомого «лейт найту» (Late night show – ред.) але зроблений в таких умовах, які мені здаються комфортними і цікавими».

Ведучий планує запрошувати героїв та спілкуватися з ними не у форматі інтерв’ю, а з інтерактивами і жартами. Перший випуск буде присвячений річниці створення фандрейзингової платформи United24.

«Я думаю, що це те, чого не вистачало на українському ютубі в такому форматі, тому й вирішив це реалізовувати, враховуючи, що все-таки я людина більше розважального жанру», – розповів Євген.

Проєкт абсолютно не пов‘язаний з психологією, наголосив Янович. 

Нагадаємо, психотерапевт Ілля Полудьонний декілька місяців збирав докази обману та шахрайства Спарта Субботи – зірковий «психотерапевта» та співведучого YouTube-проєкту «Подкаст-терапія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів