Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня

П'ятниця, 28 квітня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 28 квітня.

Про загиблих на війні Героїв із Волині:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня 

У п'ятницю, 28 квітня, додому повернулися загиблі Герої з Ратнівщини – Володимир Харковець і Тарас Головій.

  • Харковець Володимир В'ячеславович, житель смт Ратне, командир стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, старший лейтенант, який загинув 29 липня 2022 року в результаті артилерійського обстрілу, під час виконання бойового завдання в районі н. п. Соледар.
  • Головій  Тарас Вікторович, житель села Гута, гранатометник військової частини морської піхоти, матрос, 1995 року народження. Загинув 23 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу поблизу села Красногорівка, Донецької області.

А в Луцьку у суботу, 29 квітня, о 10:30 год в останню путь проведуть полеглих у Бахмутському районі лучан Олександра Гнатюка та Миколу Маргасюка.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня 

Прощання відбудеться у Кафедральному соборі Святої Трійці. Поховають загиблих захисників на міському кладовищі у селі Гаразджа. 

Гнатюк Олександр Вікторович, 6 липня 1984 року народження, загинув 25 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Маргасюк Микола Володимирович 27 серпня 1984 року народження, загинув 26 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі того самого населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Вічна пам'ять і слава Героям!

Про неадеквата, який серед ночі у Луцьку боровся зі смітником:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня 

У Луцьку серед ночі зафіксували чоловіка, який нищив сміттєву урну.

«22 квітня о 23:00 завдяки диспетчерам відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту муніципальної варти на камерах відеоспостереження, які розташовані по вулиці Рівненській було зафіксовано чоловіка, який поводив себе неадекватно і зухвало. Він здійснив пошкодження урни для сміття, що є комунальним майном міста», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом, диспетчери направили лист і надали відеоматеріали правоохоронним органам для встановлення особи та притягнення його до відповідальності, згідно з чинним законодавством та відшкодування збитків завданих місту.

Про знайдений на дитмайданчику в Луцьку знайшли пістолет:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня 

У Луцьку двоє невідомих залишили на дитячому майданчику пістолет та пішли у невідомому напрямку.

Такий виклик на лінію «102» надійшов у четвер, близько 17:00: жінка повідомила, що побачила, як на проспекті Молоді два чоловіки залишили зброю.

Інспектори негайно відправилися за вказаною адресою. На місці події патрульні справді виявили предмет, схожий на пістолет.

Про «подарунок» ЗСУ від волинського митника:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 28 квітня 

Гроші, вилучені в рамках кримінального провадження у колишнього начальника відділу митного поста «Ягодин» Михайла Бурдейного, перерахували на потреби Збройних сил України. Йдеться про 684 тисячі доларів США.

Нагадаємо: у червні 2021 року на дорозі Київ – Чоп у Рівненській області зупинили автівку Audi Q7, за кермом якої перебував колишній начальник відділу митного оформлення №2 митного поста «Ягодин» Михайло Бурдейний. Під час обшуку у багажнику авто правоохоронці нібито виявили понад 700 тисяч доларів. Щоправда, згодом стало відомо, що суд наклав арешт не на всю суму, а лише на 690,3 тисячі доларів. 10 тисяч доларів нібито справжні власники встигли забрати ще до вилучення суми. 5900 доларів із тих, на які наклали арешт, банк забракував як підробні, а 100 доларів вилучили на дослідження в Нацбанку.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів