Поділитись:

У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото)

П'ятниця, 28 квітня 2023, 17:51
У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото)

На прохання дружини бійця окремої розвідроти 100-ї бригади територіальної оборони Андрія Белоцького Луцькрада придбала сім сучасних портативних радіостанцій.

Про це у п'ятницю,28 квітня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

На початку квітня до міського голови звернулася дружина бійця окремої розвідроти 100-ї бригади ТрО Ірина Белоцька. Лучанка повідомила, військовослужбовцям, які б'ються на Сході країни, конче потребують засобів зв'язку. Йдеться про рації, тож попросила муніципалітет посприяти у їх закупці. 

Очільник Луцької громади виділив понад 200 тисяч гривень на потреби тих, хто наразі перебуває на передовій. Рації волонтери шукали три тижні, адже вимоги до них були особливі: це мала бути портативна радіостанція MOTOTRBO DP4800, що є інноваційною розробкою бренду Motorola. Діапазон частот пристрою – 136-174 МГц (VHF), кількість каналів – 1000, тип АКБ Li-Ion, радіус дії – до 25 км.

Усього вдалося закупити сім таких рацій. І вже незабаром вони відправляться, за словами Ірини Белоцької, на Лиманський напрямок. Жінка, котрій з рук у руки передали дороговартісну техніку, щиро сподівається, що необхідні для розвідників засоби зв'язку пришвидшать українську перемогу. 

Нагадаємо: працівники Луцького комбінату шкільного та студентського харчування за 200 тисяч гривень придбали для військовослужбовців 100-ї бригади ТрО позашляховик.

У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото)У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото)У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото)У Луцьку для розвідників 100-ї бригади ТрО придбали сучасні рації Motorola (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів