Поділитись:

У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео)

П'ятниця, 28 квітня 2023, 13:55
У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео)

Працівники Луцького комбінату шкільного та студентського харчування придбали для військовослужбовців 100-ї бригади ТрО позашляховик.

До ініціативи долучилось 130 людей, повідомили на сайті Луцької міської ради.

У п'ятницю. 28 квітня, автомобіль KIA Sorento вирушив на передову для потреб військовослужбовців 100-ї окремої бригади територіальної оборони. 

За словами бухгалтера Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Ірини Казмірчук, цим військовослужбовцям вони допомагають з перших днів війни. Спочатку активно долучались до харчування бійців, а коли дізнались, що хлопців відправили на передову, то вирішили придбати їм авто.

Фінансове питання закрили за один день – 130 працівників зібрали понад 200 тисяч гривень. За ці кошти придбали машину та додатковий комплект шин до неї, а також пофарбували її та забезпечили технічне обслуговування.

«Ми вдячні нашим захисникам за мирне небо, яке маємо тут над головою. Ми працюємо, діти ходять в школу – це все завдяки нашим воїнам. Тепер хочемо, щоб хлопці на цьому авто повернулись додому з перемогою», – каже Ірина Казмірчук.

У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео)У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео)У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео)У Луцьку для 100-ї бригади ТрО придбали позашляховик (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів