Поділитись:

У Торчинській громаді буде школа молодого підприємця (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 26 квітня 2023, 14:02
У Торчинській громаді буде школа молодого підприємця (фото)

Фото ілюстративне

У селищі Торчин запускають новий проєкт – «Школа молодого підприємця». Усі охочі зможуть пройти безкоштовне навчання, на якому розповідатимуть, як запустити власний бізнес «з нуля».

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавалися, коли ж запрацює ініціатива та яким чином там проходитиме навчання.

Очільниця громадської організації «МолоДіжка» Юлія Шклярук розповіла, що протягом навчання можна буде отримати знання, які допоможуть надалі у старті власної справи.

«Це буде декілька зустрічей з експертами у галузі бізнесу. Попередньо долучитися зможуть молоді люди від 18 до 40 років. До нас приїде Ольга Іванків, яка є власницею франшизної мережі. Плануємо форум із підприємцями Торчинської громади, які «зробили самі себе», а наприкінці буде експертна оцінка ідей наших учасників», – каже Юлія.

Інформація про «Школу молодого підприємця»Інформація про «Школу молодого підприємця»

Навчання проходитиме з 30 квітня по 20 травня. Щонеділі відбуватимуться зустрічі, на яках учасники підвищать свій рівень знань зі створення і ведення бізнесу, пошуку додаткових ресурсів та фінансового менеджменту.

Участь у проєкті – безкоштовна та фінансується за підтримки Британської ради в Україні. Аби стати учасником потрібно пройти реєстрацію за посиланням.

Слідкувати за оновленнями про «Школу молодого підприємця» можна на сторінках ГО «МолоДіжка» в інстаграм та фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів