Поділитись:

Луцький «Любарт» U-13 – чемпіон України з футзалу

Субота, 22 квітня 2023, 13:08

Днями в Коломиї завершився Чемпіонат України з футзалу серед команд вікової категорії U-13, в якому тріумфував ДЮФК «Любарт».

Так, ще в січні у Луцьку відбувся перший з’їзний тур, за підсумками якого було сформовано Першу та Вищу ліги. Вигравши свою групу, підопічні Олександра Лисенка потрапили у найсильніший дивізіон і приїхали до Прикарпаття у статусі фаворитів.

Розпочали юні «князі» з важкої перемоги над ДЮСШ «Коцюбинське» – 3:2. Наступним було ключове протистояння з ДЮСШ «Снятин», в якому лучани поступились 3:6. Здавалося, що після програшу основному конкуренту про «золото» варто забути, але два нічийних результати «Снятина» наступного дня ситуацію вирівняли.

Щоб стати чемпіонами, волинянам необхідно було виграти три останні матчі, що вони успішно й зробили, здолавши 2:1 СК «Балту», та по 3:0 обігравши КДЮСШ-1 «Черкаси» і «Барсу» з Шостки. Таким чином, «Любарт» набрав 12 очок і забрав головний титул, випередивши «Снятин» на один заліковий пункт!

«Ми ще раз підтвердили рівень нашої школи, було багато критиків, які не вірили в наші успіхи, але діти, працюючи на тренуваннях, виконуючи поставлені завдання та заглиблюючись у все, що я від них просив довели, що “Любарт” - один із топклубів на дитячій “сцені” в Україні», – зазначив тренер Олександр Лисенко.

До слова, капітана «Любарт» U-13 Станіслава Орла визнали найкращим гравцем атакувального плану.

Дмитро Назарук став кращим бомбардиром з 12 забитими м’ячами.

Максим Хамцов отримав відзнаку кращому гравцю команди.

Нагадаємо, що у 2023 році це вже третє золото для «Любарта» в рамках чемпіонатів України. Раніше його здобули вікові категорії U-9 та U-14. А команда U-10 завоювала «бронзу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів