Поділитись:

Зеленський з'їздив на передові позиції в Авдіївці (фото, відео)

Вівторок, 18 квітня 2023, 16:30
Зеленський з'їздив на передові позиції в Авдіївці (фото, відео)

Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських захисників в Авдіївці на Донеччині. Він вручив військовослужбовцям державні нагороди.

Про це пише Уніан.

«Під час робочої поїздки в Донецьку область президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських захисників у Авдіївці. Глава держави заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" щодо ситуації в районі його відповідальності», – йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Крім того, Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів і подякував їм за службу.

«Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що бороните нашу землю, Україну, наші сім’ї. Вітаю вас зі святами, з Великоднем, і бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров’я всім вам і вашим сім’ям та щиро вдячний від кожного українця за той великий шлях, який ви проходите щоденно», – сказав він.

Також президент вручив військовослужбовцям державні нагороди. Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, а також ордени «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів.

Своєю чергою військові подарували главі держави військовий коїн, шеврон і дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади.

Зеленський з'їздив на передові позиції в Авдіївці (фото, відео)Зеленський з'їздив на передові позиції в Авдіївці (фото, відео)Зеленський з'їздив на передові позиції в Авдіївці (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів