Поділитись:

У Провідну неділю з Луцька до Гаразджі збільшать кількість транспорту (розклад)

Вівторок, 18 квітня 2023, 10:52
У Провідну неділю з Луцька до Гаразджі збільшать кількість транспорту (розклад)

У Провідну неділю збільшать кількість громадського транспорту, яким можна доїхати з Луцька до міського кладовища у селі Гаразджа.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У Провідну неділю, 23 квітня, окрім тролейбусного маршруту №3 «Лісництво – с.Гаразджа (кладовище)», з 9:00 буде здійснюватись рух восьми тролейбусів по маршруту № 10 «Вулиця Гордіюк – село Гаразджа» у прямому та зворотньому напрямку: вул. Гордіюк, пр-т Соборності, пр-т Василя Мойсея, вул. Винниченка, пр-т Волі, Київський майдан, вул. Рівненська, с. Гаразджа (кладовище). 

Час відправлення із зупинок «Вулиця Гордіюк», «Департамент соціальної політики», «с.Гаразджа (кладовище)» – нижче у таблицях.

Також на автобусних маршрутах № 3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь» та № 10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) - Потебні» буде збільшена кількість одиниць транспорту.

У Провідну неділю з Луцька до Гаразджі збільшать кількість транспорту (розклад)У Провідну неділю з Луцька до Гаразджі збільшать кількість транспорту (розклад)У Провідну неділю з Луцька до Гаразджі збільшать кількість транспорту (розклад) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів