Поділитись:

У Луцькраді відповіли на петицію щодо перейменування вулиці Бенделіані

Субота, 15 квітня 2023, 13:39
У Луцькраді відповіли на петицію щодо перейменування вулиці Бенделіані

У Луцькій міській раді відповіли на петицію щодо перейменування вулиці Бенделіані на честь загиблого на Луганщині захисника Сергія Климчука.

Відповідь опублікували на сайті місцевих петицій.

Донька полеглого у 2014 році захисника зареєструвала петицію про перейменування вулиці Бенделіані на вулицю Сергія Климчука, адже ще за життя її батько там прожив десять років, і про це нагадує лише меморіальна дошка за адресою Бенделіані, 1А. 

Петиція набрала необхідну кількість підписів, тож депутати розглянули звернення.

«Звернення щодо перейменування вулиці Бенделіані на вулицю Сергія Климчука направлено на розгляд комісії з питань впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади. Про результати розгляду буде повідомлено додатково», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо: голова фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер підписав петицію і закликав лучан зробити це також, адже дружина загиблого добровольця Світлана Климчук викладала в нього у школі, тож депутат особисто знав про лихо, яке спіткало родину.

Довідково:
Климчук Сергій Дмитрович 10 років проживав на вулиці Бенделіані 1а, там розміщена його меморіальна дошка. За захист України у російсько-українській війні 2014 року був нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеню» (посмертно), нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно) та званням «Почесний громадянин міста Луцька» (посмертно).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів