Поділитись:

У центрі Луцька «ландшафтні дизайнери» пошкодили газон (фото)

Вівторок, 11 квітня 2023, 13:59
У центрі Луцька «ландшафтні дизайнери» пошкодили газон (фото)

У Луцьку муніципали оштрафували осіб, які самовільно вирішили облаштувати територію біля житлового будинку і пошкодили газон.

Про це у вівторок, 11 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Муніципалам надійшла скарга від мешканців будинку №13 на вулиці Шопена у Луцьку щодо знищення газону та вкладання бруківки. 

Реагуючи на звернення, інспектори департаменту з’ясували, що роботи проводять на комунальній землі без будь-яких дозвільних на це документів. Окрім того, був знищений газон, складені будівельні матеріали на зеленій зоні, а робоче авто припарковане на тротуарі, перешкоджаючи руху пішоходів.

«Здається, хтось в такий спосіб вирішив облаштувати прилеглу територію до майбутньої комерційної прибудови, на яку теж, швидше за все, відсутні дозвільні документи. Такий хід подій не влаштовує мешканців цього будинку, та й є абсолютно протизаконним!», – зазначили у департаменті.

Тому за порушення пунктів 2.5.5.1.3, 2.5.5.1.7, 2.5.5.1.9 та 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька, муніципали склали чотири адміністративні протоколи відповідно до ст. 152 КУпАП та передали на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушників. Тепер виконавцям робіт загрожують штрафи у розмірі від 340 до 1360 грн.

«Департамент муніципальної варти наголошує, що будь-які роботи, що проводяться на комунальній території, чи території загального користування повинні мати на це усі необхідні дозвільні документи!», – додали у мунварті.

У центрі Луцька «ландшафтні дизайнери» пошкодили газон (фото)У центрі Луцька «ландшафтні дизайнери» пошкодили газон (фото)У центрі Луцька «ландшафтні дизайнери» пошкодили газон (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів