Поділитись:

У Луцьку покарали «паркохама», який залишив авто на тротуарі в парку (фото)

Понеділок, 10 квітня 2023, 12:50
У Луцьку покарали «паркохама», який залишив авто на тротуарі в парку (фото)

У Луцьку муніципали наклали штраф на власника авто, припаркованого посеред тротуару на території центрального парку міста.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектор департаменту відреагував на звернення щодо порушень правил паркування в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки.
За порушення п. 15.10 «б» ПДР України, власника автомобіля Honda, який здійснив стоянку посеред тротуару, створюючи перешкоду руху пішоходам, притягнули до адміністративної відповідальності. На правопорушника наклали штраф у розмірі 340 грн відповідно до ч. 1 ст. 122 КУпАП.

«Шановні водії, наполегливо просимо дотримуватися Правил дорожнього руху України задля уникнення штрафів та збереження свого бюджету!», – зазначили у департаменті.

Лучан, які стали свідками порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, просять повідомляти за телефонами: 067 000 0 679, 066 102 1 102.

У Луцьку покарали «паркохама», який залишив авто на тротуарі в парку (фото)У Луцьку покарали «паркохама», який залишив авто на тротуарі в парку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів