Поділитись:

Кіптява і гуркіт: лучани скаржаться на роботу спиртзавду (відео)

Понеділок, 03 квітня 2023, 20:49
Кіптява і гуркіт: лучани скаржаться на роботу спиртзавду (відео)

Лучани скаржаться на Луцький спирто-горілчаний комбінат: кажуть, що вночі на всю вулицю гуркіт і вібрації від роботи підприємства, а вдень з труби йде чорний дим, рештки якого осідають на прилеглих будинках.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

На дорозі зібралися місцеві жителі - усі чекають на інспекцію Держпродспоживслужби, яка має прийти та взяти заміри атмосферного повітря та шуму. Люди кажуть, що вже довго страждають від роботи спирто-горілчаного комбінату і зверталися, аби проблему вирішили – однак поки все залишається без змін.

«Від жовтня почалися вібраційні звуки, постійна кіптява. Це постійно випадає сажа, через яку ми не дихаємо. Спати ми не спимо. О 4 ранку, це як норма, стукається, з інтервалом півтори години. Постійний стукіт. Сажа – це зараз припинилося, можна подивитися. Загалом, це дві труби так коптять, що тут в нас все і різні сторони набуває чорного кольору», – каже місцева мешканка.

Лучани кажуть, що роботи на комбінаті не припиняються і вночі, що їх турбує чи не найбільше – виспатись не можуть, а постійна вібрація просто не дає спокійно жити. До того ж стверджують, на оселях через це вже пішли тріщини.

Детальніше – дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів