Поділитись:

У центрі Луцька – глибоке провалля: травмувалась дитина (відео)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 23 березня 2023, 13:14
У центрі Луцька – глибоке провалля: травмувалась дитина (відео)

У центрі Луцька, біля драмтеатру, дитина провалилась у глибоку яму та отримала сильні травми. На це поскаржилась мати дитини в одній з груп у фейсбуці.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавалися, чи відреагувала місцева влада на звернення лучанки.

Вчора, 22 березня, близько 20:00, хлопець провалився у яму однією ногою. Як повідомляє жінка, така проблема у центрі міста існує вже не перший місяць. На парковці, біля драматичного театру імені Тараса Шевченка, з'явився отвір, у який і провалилась дитина та отримала значні забої та синці.

«Вчора, о 20:00, моя дитина йшла біля «Будинку культури» і вскочила по коліно в цю яму, яка інснує вже не перший місяць. Добре, що обійшлось без перелому. Можливо, вже почують і залатають, якщо там немає автоматичного антизаїзду. Сподіваюсь, на це звернуть увагу і вирішать проблему», – йдеться у дописі.

У коментарях жінку підтримують та пишуть, що, ймовірно, на місці отвору стояв обмежувач руху, який забрали, проте яму після цього ніхто не залатав. Місцева влада відреагувала на звернення лучанки та за дві години закрила провалля дерев'яною дошкою. Основні ж роботи комунальники планують завершити протягом двох тижнів. 

Травма хлопця та залатана ямаТравма хлопця та залатана яма
 

Нагадаємо: на позачерговій сесії Луцької міської ради у вівторок, 7 березня, департаменту житлово-комунального господарства виділили 50 мільйонів гривень на ремонт вулиць у громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів