Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня

Вівторок, 28 березня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 28 березня.

Про те, що у Луцьку попрощалися з Героєм Богданом Буськом

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня 

У Луцьку попрощались з загиблим на війні захисником Богданом Буськом.

Лучанин Богдан Бусько народився 13 серпня 1984 року. Був призваний на військову службу по мобілізації 21 серпня 2022 року та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду номер обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти морської піхоти батальйону морської піхоти. Матрос Богдан Бусько загинув 21.02.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вугледар Донецької області.

Про те, що лучани збирають підписи проти виселення коледжу харчових технологій 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня У Луцьку організували збір підписів, аби зняти з розгляду сесії міськради проєкт звернення до Кабінету Міністрів України про зміну розташування Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій.

Про те, що до військового музею у Луцьку передали форму Залужного

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня 

У Луцьку до Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки передали польову форму Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про те, що пілот Karaya з Луцької бригади поставив «автограф» на ракеті, якою знищив ворожий дрон 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 28 березня 

Пілот з Луцької бригади Вадим Ворошилов з позивним Karaya залишив «автограф» на ракеті, якою збив ворожий безпілотник.

Залишки української ракети знайшли на Вінниччині ще 14 жовтня. За кілька днів до того Вадим Ворошилов знищив 5 іранських дронів. Цю ракету льотчик випустив по одному з них. В результаті протиповітряного бою, уламками від вибуху було пошкоджено літак Героя, але Вадим відвів свій винищувач від населеного пункту та успішно катапультувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів