Поділитись:

До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото)

Вівторок, 28 березня 2023, 20:25
До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото)

У Луцьку на проспекті Волі в піцерії «Фелічіта» – апгрейд. Тут розширили зал і зробили ремонт.

Про оновлення закладу розповіли на фейсбук-сторінці Lyudmila Miskiv Design Studio.

«Дизайнерська історія локація з‘явилася на місці BUTIK SALON і уже встигла дуже полюбитися відвідувачам», – йдеться в повідомленні.

 «До» і «після» вражають.

До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) 

Площа закладу 73, 7 кв. м. Тут використали глибокі відтінки й текстури, ліпнину на стелі, а також поєднали дерево та камінь і блок та бетон.

 До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) 

До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) До і після: у Луцьку розширили піцерію Фелічіта на Волі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024