Поділитись:

Волинян попереджають про небезпечну курятину, яку завезли з Польщі

Автор: Максим Косюр |
П'ятниця, 17 березня 2023, 10:15
Волинян попереджають про небезпечну курятину, яку завезли з Польщі

У курячих четвертинах, що ввезли в Україну з Польщі, виявили збудник сальмонельозу, який викликає важкі захворювання.

Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

У повідомленні йдеться, що у двох з п'яти зразків виявили небезпечну бактерію, яка може спричити харчове отруєння. Операторів ринку, які продають таку продукцію, закликають вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Споживачі також можуть повідомити управління, якщо знайшли небезпечний продукт за тел.: +380 332 72-93-81.

У коментарі сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» працівник Держпродспоживслужби у Волинській області розповів, що таку продукцію на Волинь не ввозили. Від операторів ринку та споживачів в управління поки не надходило звернень щодо цих курячих четвертин.

«Курятини такої на Волині не було. На сайті вказана уся наявна інформація. Її у Волинську область не завозили. Ми повідомили операторів ринку, що таку продукцію необхідно відкликати та вичучати з обігу», – кажуть в управлінні. 

Нагадаємо: луцьке підприємство «ТМ» Хороший Смак» виготовляло продукцію з порушенням норм, що загрожують життю споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024