Поділитись:

Хай Луцькрада менше працівникам платить – і грошей буде більше, – мер Ківерців

Вівторок, 14 березня 2023, 16:42
Хай Луцькрада менше працівникам платить –  і грошей буде більше, – мер Ківерців

На Волині спалахнув скандал через податки 100-тої окремої бригади територіальної оборони. 

Бригада їх сплачує в бюджет міста Ківерці, а в Луцьку цим невдоволені, бо багато лучан і мешканців громади несуть там службу.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» очільник Ківерцівської громади Олександр Ковальчук розповів, що закон не забороняє бригаді платити податки до бюджету Ківерців. Крім того, додає, що його громада також активно підтримує тероборонівців.

Олександр КовальчукОлександр Ковальчук
 

«Нам платить не тільки сота бригада – нам платять і інші військові. Це все законно. Нема чітко визначеного в законі, що бригада має платити гроші саме в Луцьк. Бригада взагалі в Ковелі зареєстрована. Мені добре – мені платять податки. Ми віддаємо 50% на потреби армії. Їм на соту бригаду ми виділили більше восьми мільйонів тільки грошима. Багато купували їм оргтехніки, взуття, одежу. Вони зареєстровані у нас у колишній військовій частині – то чому вони мають нам не платити? Луцька міська рада оприлюднила в себе допис, що від неї йдуть податки. Хай Луцька міська рада менше своїм працівникам зарплату платить – тоді в них буде більше грошей», – каже він. 

Нагадаємо: ввечері у понеділок, 13 березня на фейсбук-сторінці Луцької міської ради з'явився допис про те, що 100-та окрема бригада територіальної оборони не сплачує податків до бюджету Луцької громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів