Поділитись:

100-та окрема бригада територіальної оборони не сплачує податків до бюджету Луцької громади

Понеділок, 13 березня 2023, 18:49
100-та окрема бригада територіальної оборони не сплачує податків до бюджету Луцької громади

100-та окрема бригада територіальної оборони не сплачує податків до бюджету Луцької громади.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«З огляду на численні звернення лучан, громадських діячів та військових повідомляємо, що 100-та окрема бригада територіальної оборони наразі фактично не здійснює сплату ПДФО до бюджету Луцької громади. ​Так, в 2022 році керівництво бригади без обговорення з незрозумілих причин змінило місце сплати ПДФО військовослужбовців цього формування, які є жителями нашої громади, з міста Луцьк на місто Ківерці», – йдеться в повідомленні.

​Таким чином, у 2022 році луцький бюджет отримав ПДФО від вказаної бригади в сумі 4,4 млн грн, а ківерцівський – 17,5 млн грн. У 2023 році до міської казни надійшло всього 14 тис. грн, до ківерцівської – 10, 2 млн грн. При тому, що сотні військовослужбовців 100-ї бригади ТРО – жителі луцької громади.

«​Разом з тим, з бюджету нашої громади на потреби 100-ї бригади ТРО передбачено коштів та передано матеріальних цінностей на суму більше 15,3 млн грн. Окрім того, за гроші працівників Луцької міської ради, комунальних підприємств та установ міста придбано 5 позашляховиків, бронежилети, тактичні речі та інше», – кажуть у міськраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів