Поділитись:

Лучани скаржаться на плісняву та тріщини в будинку: що кажуть комунальники (відео)

Субота, 11 березня 2023, 10:13
Лучани скаржаться на плісняву та тріщини в будинку: що кажуть комунальники (відео)

Мешканці чотириповерхового будинку на вулиці Генерала Шухевича, 4 у Луцьку зареєстрували на порталі «Відкрите місто» скаргу на стан будівлі. Адже на зовнішній стіні будівлі з'явилася тріщина та цвіль.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Як розповіла мешканка першого поверху Тамара, грибок докучає й у квартирах. З її слів будинок час від часу по трохи ремонтують, але ситуацію це не змінює.

«Сирість є навіть у шафі. От весною чи осінню в шафі взуття все мокре у плісняві, пліснява є», – говорить мешканка будинку.

Пані Тамара мешкає на першому поверсіПані Тамара мешкає на першому поверсі
 

Будинок обслуговує житлово-комунальне підприємство №3. Виконувач обов'язків директора Олександр Мартинюк каже, що цю багатоповерхівку вже обстежили.

«Дані звернення є безпідставні, – говорить керівник ЖКП №3. – Щодо стану під’їздів, то дійсно вони потребують косметичного ремонту. Щодо тріщини, вона там є, зафіксована 2014-го року, був поставлений маяк, зараз не виявлено, що тріщина рухається».

Тріщина на одній зі стін будинкуТріщина на одній зі стін будинку
 

Олександр Мартинюк каже: мешканці будинку боргують ЖКП №3 майже 48 тисяч гривень. З його слів, до ремонту готові приступити, якщо мешканців за це заплатять.

«Співвласники будинків повинні розуміти, що це їхня співвласність і будь-які ремонтні роботи, утримання відбувається виключно за ті кошти, які вони сплатили», – зазначив керівник ЖКП №3.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка, загалом у Луцьку є більше тисячі багатоповерхівок. Скільки з цих будинків потребують ремонту – не назвав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів