Поділитись:

«Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!»: волинянин йде у «Сталевий кордон» (відео)

П'ятниця, 10 березня 2023, 17:21
«Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!»: волинянин йде у «Сталевий кордон» (відео)

Волинянин Роман Станкевич після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну повернувся з-за кордону, аби стати на захист своєї Батьківщини. Прикладом для нього став батько, який з перших днів війни вступив до лав ЗСУ.

Про це пише пресслужба Волинського прикордонного загону.

Після приїзду додому Роман пройшов військово-лікарську комісію та чекав на повістку. Але так сталося, що його батько, воюючи на Сході, отримав поранення, і хлопець змушений був доглядати за ним та допомагати по господарству. Та нестримне бажання приєднатися до захисників і якнайшвидше вигнати ворога зі своєї країни у Романа було завжди. І як тільки він дізнався про формування «Гвардії наступу», відразу ж вирішив долучитися до однієї з бригад.

Хлопець обрав «Сталевий кордон», оскільки впевнений, що разом з воїнами, командирами, які входять до цього підрозділу та уже мають бойовий досвід, назавжди виженуть окупантів з рідної землі. Крім того, Роман давно хотів приєднатися до прикордонної родини, адже завжди пишався своїм другом – прикордонником.

Доброволець уже подав заявку та закликає інших не залишатися осторонь, а долучатися до лав «Сталевого кордону».

«Зараз ми мусимо об'єднатися аби вигнати окупанта з нашої держави. Ми обов'язково переможемо. Слава Україні!», – впевнено каже Роман Станкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів