Поділитись:

На Волині 74-річний доброволець хотів вступити у «Гвардію наступу»

П'ятниця, 17 лютого 2023, 10:17
На Волині 74-річний доброволець хотів вступити у «Гвардію наступу»

Фото ілюстративне

У Шацьку патріотично налаштований пенсіонер 1949 року народження висловив бажання вступити у в одну з нових штурмових бригад «Гвардії наступу».

Про це повідомили на сайті Шацької селищної територіальної громади.

Нагадаємо, МВС формує  кілька додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Їх укомплектування вже почалося. Кістяк нових бригад складається з офіцерів та солдатів, які мають величезний бойовий досвід та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту.

Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та «Азов». У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон». У Національній поліції України – у штурмовій бригаді «Лють».

Заявки на вступ до штурмових бригад на сьогодні подали понад 20 тисяч українців.

15 лютого в приміщенні відділу ЦНАПу Шацької селищної ради відбулася зустріч представників військових підрозділів з мешканцями Шацької громади, які виявили бажання долучитися до бригад. На захід завітали четверо добровольців: двоє мають намір записатися до бригади Нацполіції, один – до Нацгвардії.

Прийшов на зустріч і житель Шацька 1949 року народження.

«Чоловік був патріотично налаштований, демонстрував хорошу фізичну підготовку і просив записати його до війська, обіцяючи віддано служити українському народові. На жаль, через поважний вік добровольцю відмовили», – йдеться у дописі.

Нагадаємо: обрати свою серед восьми запропонованих  бригад, можна тут:

  • Департамент «ЦНАП у місті Луцьку» Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35);
  • Філія № 2 Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Ковельська, 53);
  • Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Ковельської міської ради (м. Ковель, вул. Незалежності, 73);
  • Управління «ЦНАП» виконавчого комітету Володимирської міської ради (м. Володимир, вул. Устилузька, 17);
  • ЦНАП Камінь-Каширської міської ради (м. Камінь-Каширський, вул. Ковельська, 16);
  • Відділ «ЦНАП» виконавчого комітету Маневицької селищної ради (смт Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34 А).

Також, щоб приєднатися до «Гвардії наступу», можна подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, що комплектуються. Або інший варіант – зателефонувати на гарячу лінію (080 010 00 20), де можна проконсультуватися та дізнатися, куди прийти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів