Поділитись:

Гвардія наступу: чи подають волиняни заявки (відео)

Понеділок, 06 лютого 2023, 20:41
Гвардія наступу: чи подають волиняни заявки (відео)

З кінця січня в Україні оголосили про набір добровольців до Гвардії Наступу. Мотивованих громадян із військовим досвідом закликають приєднатися до батальйонів задля звільнення Донеччини, Луганщини та Криму.

На Волині у ЦНАПах функціонують центри, де можна подати заявку до гвардії. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Як повідомили у МВС України, батальйони, які планують створити за два місяці, будуть задіяні у звільнення Донеччини, Луганщини та Криму. Подати свою кандидатуру як добровольця стало можливим і в усіх ЦНАПах країни.

«Подавати заявку можуть як чоловіки так і жінки. Основні вимоги: вік – від 18 до 40 років, відсутність судимості, у пріоритеті - офіцери та солдати, які мають чималий бойовий досвід. Братимуть лише добровольців, які є високо мотивовані», – йдеться в повідомленні.

Крім ЦНАПів громадяни можуть заповнити заявку і онлайн, заповнивши анкету на сайті «Гвардії наступу». У МВС повідомили, що станом на 5 лютого до українських ЦНАПів надійшло понад 3 500 звернень. Було подано 607 заявок: 

  •  337 у Нацполіцію (бригада «Лють»),
  • 130 у ДПСУ («Сталевий кордон»),
  •  140 у бригади НГУ.

На офіційному сайті було подано понад 4 500 заявок. У міністерстві зазначають – 8 підрозділів націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Детальніше – дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024