Поділитись:

На Волині переселенців кличуть до стрілецького батальйону «Тур»

П'ятниця, 17 лютого 2023, 12:58
На Волині переселенців кличуть до стрілецького батальйону «Тур»

Завдання окремого стрілецького батальйону «Тур» – захист територіальної цілісності України та знищення ворога. Тож до лав військового підрозділу запрошують чоловіків та жінок, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають на території Волинської області, віком від 18 до 60 років з «вогнем у серці» та бажанням захищати рідну державу.

Про це у п'ятницю, 17 лютого, повідомили на сайті Волинської ОВА.

Нагадаємо, на Волині формується окремий стрілецький батальйон «Тур» Збройних сил України. Зазначений підрозділ потребує сильних духом, вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби.

«Усі, хто проходитиме військову службу у складі зазначеного підрозділу, матимуть можливість кар’єрного росту, отримуватимуть гідне грошове забезпечення, додаткові винагороди, виплати та соціальну підтримку держави. Також військовослужбовці пройдуть відповідну фахову та фізичну підготовку, матимуть змогу опанувати зразки озброєння та військової техніки», – зазначили у військовій адміністрації.

Охочим стати на захист України та здобути престижну військову спеціальність потрібно звернутись до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання (тимчасового перебування).

У військовій адміністрації закликали приєднатися до лав стрілецького батальйону і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають на території Волинської області.

На Волині переселенців кличуть до стрілецького батальйону «Тур» 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів