Поділитись:

Луцькрада виділила 5 мільйонів на волинську тероборону (відео)

Вівторок, 07 березня 2023, 13:45
Луцькрада виділила 5 мільйонів на волинську тероборону (відео)

З бюджету Луцької громади виділили 5 мільйонів гривень на купівлю спорядження для  100 окремої бригади територіальної оборони Волинської області. 

Відповідне рішення прийняли під час позачергової сесії Луцької міської ради у вівторок, 7 березня.

Обранці громади додатково виділили кошти на допомогу для 100 окремої бригади територіальної оборони. За ці гроші планують закупити необхідне спорядження та техніку –  квадрокоптери, старлінки, тепловізори, засоби зв'язку та обігрівачі. 

Депутат від Громадянського руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер попросив міського голову надати усне розпорядження організувати тендерну закупівлю необхідної амуніції та прозвітуватися про виконану роботу.

«Ми проговорювали на комісії, скільки часу потрібно на проведення усіх необхідних процедур. Прошу міського голову надати доручення та прозвітувати нам, депутатам, коли закупівля відбудеться. Аби ми були проінформовані, що немає ніяких затримок. І також прошу дати усне доручення організувати тендер на закупівлю планшетів для керування дронами, тактичних рукавиць та окулярів», – закликав депутат.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Нагадаємо, нещодавно підрозділ волинських тероборонцівців раптово перевели під Бахмут. Це трапилося невдовзі після того, як на кордоні з Білоруссю загинув військовий Сергій Панасюк. Обставини його смерті ще з'ясовують. Більше деталей тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів