Поділитись:

Заборольського старосту Валерія Боярського розкритикували на сесії Луцькради (відео)

Вівторок, 28 лютого 2023, 11:48

На черговій сесії Луцької міської ради депутати заслухали звіт старост. Чи не найбільше питань виникло до Валерія Боярського, який є старостою Заборольського округу.

Про це йдеться у матеріалі телеканалу «Конкурент TV».

На черговій сесії Луцької міської ради, яка відбулася 22 лютого, депутати заслухали звіт старост приєднаних громад – більшість з них прозвітували за кілька хвилин, а найбільше запитань виникло до старости Заборольського старостинського округу Валерія Боярського. В посадовця запитали і про будівництво, і про присутність на робочому місці, і про повноваження  та звітність перед громадою. Найперше, що цікавило депутатів – де перебував чоловік з початку повномасштабного вторгнення минулого року.

Звіт Валерія Боярського тривав майже пів години. Не всі фракції погодилися з критикою щодо старости Заборольського округу. Депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «Свідомі» Михайло Наход наголосив, що усі посадовці працювали у тому режимі який вимагав воєнний стан. Тому зауважень до роботи усіх старост не має.

«Мій виступ стосується якраз таки всіх старост. Давайте не будемо переоцінювати їхні повноваження і можливості. Вони працювали, як і ми всі, і в тому режимі, який вимагав воєнний стан. Як вже сказав міський голова, закиди щодо забудови вони є безпідставними, тому що відповідних повноважень щодо контролю над будівництвом немає навіть у відділу держархбудконтролю. Тому вимагати це від старост трохи не розумно. Всі вони відзвітували на комісії. По всіх питаннях ми практично почули. Тому я думаю якихось особливих застережень до їхньої роботи не може бути», – зазначив він.

В результаті депутати Луцької міської ради прийняли звіт старости Заборольського старостинського округу Валерія Боярського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 березня 2024
16:00
21 лютого 2024
11 вересня 2023
11:32
01 вересня 2023
31 серпня 2023
16 серпня 2023
30 липня 2023
16:35
28 червня 2023
05 квітня 2023