Поділитись:

Військові рф відмовляються йти у наступ через масштаби втрат, – Маляр

Неділя, 05 березня 2023, 16:44
Військові рф відмовляються йти у наступ через масштаби втрат, – Маляр

фото ілюстративне

Медики окупантів приховують відомості про втрати російських військових в Україні, проте загарбники розуміють масштаби смертей, тож відмовляються йти в наступ.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

Зі слів Ганни Маляр, медичні заклади на тимчасово окупованій території України переповнені важкопораненими, їх евакуація для лікування на території росії майже не здійснюється.  

З метою приховування відомостей про кількість померлих від ран їх облік ведеться виключно російськими військовими медиками.

«Разом з тим інформація про реальні втрати росіян швидко розповсюджується серед військовослужбовців та деморалізує особовий склад противника. Зокрема, приданий на посилення 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі і виконувати накази некомпетентного командування», – зазначила Ганна Маляр.

Така тенденція спостерігається і в інших підрозділах противника.

У зв’язку з цим командування російських окупаційних військ активізувало проведення заходів примусового та карального характеру, намагаючись покращити стан військової дисципліни та запобігти випадкам масового залишення районів ведення бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів