Поділитись:

У росії закінчаться «інструменти війни» до кінця весни, – Буданов

Неділя, 05 березня 2023, 13:32
У росії закінчаться «інструменти війни» до кінця весни, – Буданов

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що у росії залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягнути бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні, оскільки потім у неї закінчаться «її інструменти війни».

Про це він заявив в інтерв’ю USA Today, – повідомляє Укрінформ.

«Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у росії закінчаться її інструменти війни», – зазначив Буданов.

Зі слів керівника ГУР, Україна і росія зійдуться у «вирішальній битві цієї весни, і ця битва буде останньою перед тим, як закінчиться ця війна».

Буданов також наголосив, що війна не закінчиться, доки український Крим не буде звільнений з російської окупації.

В інтерв’ю очільник воєнної розвідки України також відкинув припущення західних політиків, які стверджують, що постачаючи все більше важкого озброєння Україні, НАТО ризикує бути втягнутим у ширшу війну з росією.

«Цей конфлікт вже переріс в екзистенційну війну між росією і Заходом. Так, Захід не бере участі у цій війні своїми військами. Але вони надають нам зброю, щоб ми могли використовувати її у боротьбі. Це означає, що перемога України над росією – це спільна перемога. А якщо Україна впаде – хоча це малоймовірно – це буде поразка для всієї західної цивілізації», – зазначив Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
07:20
10 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024