Поділитись:

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото)

Субота, 04 березня 2023, 16:22
«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото)

Скандально відома блогерка Ксюша Манекен (справжнє ім'я – Оксана Волощук) похизувалася нагородою від Головного управляння розвідки України.

Про це повідомляє ТСН. 

Інфлюенсерка стала однією з запрошених блогерів на зустрічі з радником голови Офісу Президента Михайлом Подоляком. Головною темою бесіди стала інформаційна війна та мотивація населення під час повномасштабного вторгнення.  

Про зустріч на Банковій Манекен розповіла в інстаграм-сторіз. На думку блогерки, дуже важливо, що влада запросила лідерів думок у Мережі обговорити такі питання.

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) «Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) «Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

«Я сьогодні отримала дозу мотивації, яку я хочу передати вам. Насамперед – від спілкування з розумними людьми на філософські та насущні для всіх нас теми. А по-друге, від приємного почуття усередині. Коли в тобі бачать особистість, тобі знайомляться, кажуть, щось обговорюють (будь-якою мовою!). Такі офіційні зустрічі набагато вагоміші за громадське знецінення у ключі «Хто ти? Блогер? Та хто ти взагалі?». Важливо кілька людей вас схвалює, а хто. Не наголошуйте на масі, що від нездатності заявити про себе принижує вас. Просто робіть свою справу», – написала Ксюша.

До того ж блогерка розповіла про те, що ще у жовтні минулого року отримала відзнаку від ГУР «за сприяння воєнній розвідці України II ступеня». Нагородою Волощук похизувалася на фото, але не стала розповідати, за які саме заслуги перед батьківщиною отримала таку відзнаку.

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) «Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

«Ось така історія. Як так сталося, за яких обставин і за що – я обов'язково розповім, коли воїна закінчиться. І нехай цей орден стане символом того, що якщо ти «публічна» людина, це далеко не означає те, що ти показуєш все, що відбувається у твоєму житті», – повідомила Ксюша.

Однак не усім користувачам Мережі здалося, що блогерка не заслуговує на таку нагороду від держави. Адже неодноразово Манекен потрапляла у скандал через свої висловлювання та позицію. Зараз дівчину критикують за те, що вона відмовилася переходити на українську та заявила, що взагалі не планує цього робити.

А до цього, навколо блогерки розгорівся скандал через її позицію щодо окупації Криму. У 2015-2016 роках Волощук заявляла, що планує про життя на півострові та вважає, що за часів окупації РФ «Крим дуже преобразився». Ба більше, Ксюша переконувала, що «неважливо чий півострів, головне – аби там було мирно».

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

Манекен відреагувала на критику та закликала людей «не шукати зраду серед своїх». 

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

«Знаєте, що мене засмутило після публікації моєї «відзнаки» – те, що наші люди настільки не довіряють нашій державі, що вважають, що такі речі просто дають. Нізащо. Це на вашу так працює? Як і засмутило те, що багато людей навіть не спромоглися прочитати за що, коли і ким вона видана. Це не Герой України, не військова медаль за службу. Але людям подобається розганяти бруд та очорняти не скільки мене, а за фактом – уряд. Щоб влада не робила, суспільство завжди їм незадоволене. Навіщо плювати в колодязь з якого ми п'ємо, ще й у воєнний час? Я чомусь думала, що ми всі рухаємося в одному напрямку – до перемоги. Було б круто, якби всі займалися тим, що робили все можливе, наблизити країну до перемоги, а не шукати «зраду» серед своїх», – написала блогерка.

А ось на свої попередні заяви про анексію Криму, Манекен запевнила, що тоді просто не розуміла, що відбувається і які в цього будуть наслідки.

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

«У той час я, як і багато хто, в цілому не розуміла, що насправді відбувається, і вважала, що головне, щоб всі були живі здорові.
З того часу багато що змінилося. Але кому це цікаво. Люди зайняті тим, що кидають у мене каміння, начебто самі без гріха. Зате про війну та проблеми всі забули на якийсь час», – додала Манекен.

Як зазначає «24 канал», також Манекен згадала про своє минуле і про те, що вона заробляла на життя ескортом. Вона написала: «Комік став президентом, ескортниця отримала орден. А ви, всі такі «правильні», не отримали від цього життя них*я». Однак незабаром цю сторіз Волощук видалила.

«Не важливо, чий Крим»: скандальна блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від ГУР (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05