Поділитись:

Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото)

Середа, 01 березня 2023, 15:19
Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото)

У підрозділи Волинського прикордонного загону для подальшого проходження служби прибули лейтенанти – цьогорічні випускники Національної Академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.

Про це повідомили в пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) 

Значний багаж теоретичних знань вони отримали у прикордонному виші, тепер настав час практично застосувати вивчене в службовій діяльності безпосередньо в підрозділах кордону. Офіцери зустрілися з керівництвом прикордонного загону, з ними провели ряд настановних заходів та ознайомили з оперативною обстановкою на ділянці відповідальності.

«Нині молоді лейтенанти уже у своїх підрозділах, знайомляться з новими колективами та особливостями державного рубежу, який охоронятимуть. А допомагати їм у становленні на посадах будуть закріплені за кожним офіцери-наставники», – йдеться в повідомленні.

Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) Підрозділи Волинського прикордонного загону поповнились молодими офіцерами (фото) 

«Свій офіцерський шлях вони розпочинають у нелегкий для країни час – в умовах війни. Віримо, що кожен із них зробить вагомий внесок у справу охорони і оборони державних рубежів, стане справжнім прикладом для підлеглих, а подальші роки їхньої служби проходитимуть під мирним українським небом», – кажуть прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024