Поділитись:

Ракетні удари, чи наступальні дії: що готують рашисти до роковин війни (відео)

Четвер, 23 лютого 2023, 21:45
Ракетні удари, чи наступальні дії: що готують рашисти до роковин війни (відео)

24 лютого рівно рік від початку повномасштабного вторгнення росії до України. За цей період українці неодноразово продемонстрували силу духу та волю до перемоги. Війна триває, ворог має великі втрати, а моральний дух армії окупантів вкрай низький. Проте наш ворог підступний і на річницю початку широкомасштабних військових дій може готувати неприємні «сюрпризи» для України.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів, що можуть готувати рашисти до 24 лютого.

Військовий аналітик зазначив, що широкомасштабних наступальних дій на лінії зіткнення очікувати не варто, адже у ворога наразі не вистачає сил та засобів для потужних атак. Можливо, ворог застосує тактику масованих ракетних ударів по Україні та додатково можуть бути використані російські літаки, що знаходяться неподалік від українського кордону.

«Що ми можемо не очікувати: є певні рухи на Чернігівщині, нашому північному кордоні, начебто там бачили людей без розпізнавальних знаків, так званих «зелених чоловічків», але вони були одягнені у форму схожу на форму Збройних Сил України», – каже аналітик.

Олексій Гетьман зазначив, що росія може використати цих солдатів для провокацій на території білорусі аби втягнути останню у війну.

«Можливо він вже готовий долучитись до цієї війни, просто йому потрібен привід. І він сказав, що долучиться до війни якщо буде атака з боку України. Можливо вони з путіним про це вже домовились: чи путін переконав чи примусив лукашенка увійти у цю війну»

Також у випуску програми Олексій Гетьман розповів, що ПВК «Вагнер» зазнав таких втрат, що можна вважати, що ця структура існує лише юридично.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів