Поділитись:

Помер командир полку «Азов», який пройшов полон та теракт в Оленівці

Середа, 22 лютого 2023, 23:06
Помер командир полку «Азов», який пройшов полон та теракт в Оленівці

Помер майор і командир 1-го батальйону полку «Азов» Олег Мудрак на позивний «Сухар», який захищав Маріуполь до останнього.

 Військовий пів року пробув у ворожому полоні та пережив теракт в Оленівці. Про це пише ТСН

«Він горів цим життя, насолоджувався і запалював серця всіх людей навколо. Він зробив все можливе, щоб я став таким, який я є. Тому він ніколи не зникне з моєї голови та серця. Я хочу бути чоловіком гідним Олега, щоб він дивився на мене з Вальгалли і відчував тільки гордість за мене. Він завжди казав, що не хотів, щоб його смерть була »святом сліз». Хотів, щоб разом зібралися його люди і посміхаючись згадували найкращі моменти пов‘язані з ним. До зустрічі, рідний! Сухар – на щиті!» – написав його племінник. 

Помер командир полку «Азов», який пройшов полон та теракт в Оленівці 

Також інформацію про смерть підтвердила дружина командира «Азова» та керівниця ГО «Асоціація сімей захисників «Азовсталі» Катерина Прокопенко. За її інформацією, у захисника Маріуполя зупинилося серце внаслідок пережитих тортур у полоні росіян.

У сторіз в Instagram Катерина написала, що важко повірити у втрату Олега: «Велика втрата, Герої не вмирають. Ще вчора стояли жартували, розмовляли».

Надрукувати
мітки:
коментарів