Поділитись:

«Перемога путіна – це програш всього цивілізованого світу», – генерал-майор СБУ Ягун (відео)

Вівторок, 21 лютого 2023, 21:50

Західне видання Politico з посилання на власні джерела зазначило, що адміністрація президента США Джо Байдена закликала Володимира Зеленського не зволікати з контрнаступом та закріпити досягнення на фронті. США мають побоювання, що підтримка європейських країн може бути обмеженою.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, чи дійсно захід може зменшити темпи та об’єми подальшої допомоги для України.

Віктор Ягун вважає, що це намагання західної преси використати певні інсайди аби знаходиться на хвилі інформаційного тренду.

«Насправді, все дуже чітко пояснено. Я не вірю, навіть, якщо президент Сполучених Штатів вийде якийсь республіканець, умовний, навіть з тією риторикою, про яку вони говорять (республіканці), настільки все запущено глобально у світі, настільки все має працювати на нашу перемогу, що зупинити це – вже просто неможливо. Неможливо скасувати санкції одномоментно, неможливо відмовитись від підтримки України», – каже він.

 Генерал-майор запасу СБУ зазначає, що, навіть у випадку припинення постачання безоплатного озброєння, одразу запрацює надання озброєння на умовах ленд-лізу.

«Європа однозначна. Вона розуміє, що якщо ми зупинимось, якщо ми програємо вони будуть наступні, і вони (європейські країни) не зупиняться, вони будуть працювати далі. Тому що перемога путіна – це програш усього цивілізованого світу, всієї західної цивілізації.» Розмови про зменшення допомоги будуть завжди, але це слід сприймати як просто дискусійні питання.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів