Поділитись:

Чи будуть аптеки в Луцьку працювати довше (відео)

Субота, 18 лютого 2023, 10:39
Чи будуть аптеки в Луцьку працювати довше (відео)

фото ілюстративне

У Луцьку міркують над тим, аби подовжити час роботи частини аптек. Таке звернення від мешканців обласного центру надійшло до міської ради.

Про це розповів директор департаменту економічної політики Борис Смаль, – повідомляє Суспільне.

Нині в Луцьку працює 200 аптек. Час їхньої роботи до 20-21-ї години, вісім аптек в місті працюють цілодобово.

Одна з них – на вулиці Львівській. Завідувачка Людмила Марчук розповідає: від початку повномасштабного вторгнення фармацевти працювали до 21-ої, згодом почали працювати й вночі. Каже: з 12-ої ночі до 5-ої години ранку, коли триває комендантська година, людей дуже мало, зокрема поодинокі звернення з гострим болем та температурою.

Завідувачка аптеки Людмила МарчукЗавідувачка аптеки Людмила Марчук
 

Лариса Кухнюк – директорка мережі аптек, яка налічує шість десятків закладів у Луцьку. Каже: рік тому частина аптек працювала цілодобово у кожному мікрорайоні. Поки діє комендантська година – аптеки зачиняють о 21-й. Продовження тривалості роботи, – говорить, – можливе за відповідної роботи міського транспорту, аби працівники могли вночі дістатися додому.

Лариса Кухнюк – директорка мережі аптекЛариса Кухнюк – директорка мережі аптек
 

Зі слів керівника міського департаменту економічної політики Бориса Смаля, нині ведуть переговори з аптечними мережами про продовження графіку деяких фармацевтичних закладів. Каже: мета така, щоб в кожному мікрорайоні Луцька була одна-дві аптеки, куди людина могла б звернутися в пізні години у випадку термінової потреби.

Нагадаємо: мешканці Луцька нарікають на графіки роботи аптек і просять, щоб вони працювали довше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів