Поділитись:

Модель з Києва розповіла, як отримала запрошення на вечірку, де знущалися з дівчат

Неділя, 05 лютого 2023, 16:11

27-річна киянка Аліна Левчук виклала фото запрошення на вечірку, організатори якої знімали напівоголених дівчат та, ймовірно, ґвалтували їх.  

Світлиною дівчина поділилась на сторінці в Twitter, – пише «Українська правда. Життя».

Модель та власниця тату-студії Аліна Левчук розповіла, що раніше була незнайома з хлопцем, який надіслав запрошення на вечірку. Дівчина зізнається, що їй сподобалося те, що в ньому йдеться про «благодійний» захід. 

«Йдеться про благодійний стрім на допомогу ЗСУ – це святе. Я люблю допомагати. Про алкоголь, наркотики чи зґвалтування там ані слова», – розповіла Аліна журналістам. 

 

Водночас дівчину зупинили ігри, які анонсували організатори. 

«Для мене дивні моменти: ігри в пляшечку, перевдягання якісь, тому я вирішила залишитися вдома», – каже дівчина. 

Про те, що мала запрошення на скандальну вечірку, Аліна зрозуміла через кілька днів, після її розголошення. 

Скрін зі сторінки Ярослави КравченкоСкрін зі сторінки Ярослави Кравченко
 

«Це не прикольчик, це страшні речі. В мене був інцидент у 2015 році, коли на одному заході після 2 ковтків вина мені стало погано і я думала, що помираю», – ділиться Аліна. 

Того дня після інциденту модель одразу вирушила додому. Зізнається, тривалий час думала, що отруїлася салатом. Допоки не дізналася, що організатор заходу славиться скандальними вечірками. 

«Я висвітлила це запрошення, бо воно дуже невинно написано. Хотіла попередити дівчат, аби вони були обережні. Бо ми не захищені в наш час», – каже дівчина. 

Нагадаємо: 1 лютого правоохоронці провели обшуки за місцем проживання молодиків з Івано-Франківська, які влаштовували гучні вечірки, де підсипали дівчатам наркотики, а потів знущалися з них і поширювали у соцмережах відео порнографічного змісту. Організатору «п’яних» вечірок Андрію Ярині та його другові Ярославу Домбровському обрали запобіжний захід – тримання під вартою. За інформацією «Суспільного», шістьом іншим учасникам цієї справи видали повістки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів