Поділитись:

Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото)

Середа, 25 січня 2023, 14:20
Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото)

У луцьку небайдужий громадянин повідомив патрульним про підозрілих чоловіків, які, ймовірно, мають при собі наркотики, і надав правоохоронцям їхні фото.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

«Community policing: небайдужий громадянин повідомив патрульним про чоловіків, які мали з собою речовини, що були схожі на наркотичні», – йдеться у дописі.

У середу, 25 січня, під час патрулювання до інспекторів звернувся чоловік, який розповів про двох громадян, які, ймовірно, шукають наркотичні речовини та, можливо, мають їх при собі. Заявник надав поліцейським фото цих осіб та зауважив, що вже неодноразово бачив, як вони шукають наркотичні речовини на одній з вулиць міста.

Патрульні передали опис чоловіків усім екіпажам. Згодом схожих за орієнтуванням громадян інспектори виявили на проспекті Соборності. 

Патрульні провели поверхневу перевірку підозрілих осіб, в ході якої виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну та прилади для її вживання.

Для встановлення всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото)Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото)Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото)Небайдужий лучанин «здав» патрульним підозрілих чоловіків з наркотиками (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів